Review Lagu: How to love by CashCash feat Sofia Reyes


image

Astaga! Gue lagi kesel banget tadi gue udah nulis bahan buat posting dan terjadilah sesuatu yang menghilangkannya baik di postingan dan draft.
Gue benci hal-hal itu terjadi karna gak setiap saat lo dapet bahan yang bagus, mood yang bagus dan penyusunan kata yang baik.

Nah karena mood gue sekarang kurang baik maka gue mau review lagu aja, lagu ini judulnya “How to love” by cash cash feat sofia reyes

[Intro]
One two three

[Verse 1]
I’ve been running from the pain
Trying not to feel the same
But it’s a shame that we’re sinking
See my confidence is shaking
And my heart is feeling vacant
So you try to fill it in

[Pre-Chorus]
You say “I can fix the broken in your heart
You’re worth saving darling”
But I don’t know why you’re shooting in the dark
I got faith in nothing

[Chorus]
But love, pray for me
I never had somebody
So I don’t know how to love
Pray for me
I know I need somebody
So I can learn how to love

[Verse 2]
I know it’s been a while
Cause my memory’s on trial
For the way I used to be
My head is running miles
Round in circles and I try
To find the little light in me

[Pre-Chorus]
You say “I can fix the broken in your heart
You’re worth saving darling”
But I don’t know why you’re shooting in the dark
I got faith in nothing

[Chorus]
But love, pray for me
I never had somebody
So I don’t know how to love
Pray for me
I know I need somebody
So I can learn how to love

[Outro]
I know I need somebody
I know I need somebody
I know I need somebody
So I can learn how to love
How to love
How to love
So I can learn how to love
How to love
How to love
How to love
Love, love, love, love, love, love, oh
I know I need somebody
I know I need somebody
I know I need somebody
So I can learn how to love
(Need somebody now
How to love, love
How to love, love)

Lirik ini di copas dari metrolyrics.com

Gue sangat suka lagu ini, cara mereka mengemasnya, musiknya dan liriknya, warbyasah.
Ini ada unsur-unsur EDM disini kalau menurut gue, ya lo taulah ilmu gue gak banyak-banyak amat.
Eh tapi gue harus mengagumi musik-musik sekarang yang liriknya bombay tapi musiknya bikin joget parah.

Gue sebenarnya baru tau tentang cashcash, entah gue kurang update atau emang mereka baru come out.
So, gue mencari tau dan ternyata memang mereka group yang beraliran EDM dari roseland, New Jersey.
Sedangkan sofia reyes sendiri adalah penyanyi asal mexico.
Perpaduan yang sempurna.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s